rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Targoviste - Gara CFR; ?>
masina din Targoviste - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Targoviste ca...

 • In urma unor sapaturi care au fost facute pe teritoriul orasului, s-a constatat ca regiunea era locuita inca din neolitic.
 • Orasul a fost mentionat pentru prima data in anul 1396 de catre cruciatul bavarez Johann Schiltberger.
 • A fost prima capitala a Tarii Romanesti in timpul lui Mircea cel Batran.
 • A fost construit primul drum comercial care face legatura intre Brasov si Braila, ceea ce a permis dezvoltarea orasului Targoviste.
 • In perioada lui Vlad Tepes a fost construit Turnul Chindiei.
 • Targul medieval a fost format peste niste asezari din secolele II-V si din secolele VIII-X.
 • In Evul Mediu a primit recunoastere europeana ca targ.
 • Prima culegere de legi a fost depre privilegiile vamale si drepturile de care beneficiau in tara targovistenii locali.
 • In Targoviste s-a aflat primul mester tipograf din Tara Romaneasca.
 • Orasul reprezinta o dovada ca romanii au luptat cu vitejie inca din anul 1369, dupa cum mentioneaza cronica turcului Ioan Kukullo.

Targoviste este municipiul judetului Dambovita, in regiunea Muntenia, Romania si este format din localitatile Targoviste si Priseanca. Puteti inchiria o masina direct din Targoviste sau mai aproape din Ploiesti, un centru regional important. Este un oras care merita sa fie vizitat datorita atractiilor istorice. Cateva dintre ele ar fi Turnul Chindiei, Biserica Domneasca Mare, ambele situate in Complexul Muzeal Curtea Domneasca, Manastirea Stelea, construita pe la mijlocul anilor 1600.

Pe langa aceste, Targoviste are si o gradina zoologica si un parc, Parcul Chindia. Orasul se afla la 80 kilometri sud-est de capitala.

Prin Targoviste trec trei drumuri nationale, DN71, DN72 si DN72A, si numeroase alte drumuri judetene.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car