rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Targoviste - Gara CFR; ?>
masina din Targoviste - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Ca regula generală toate mașinile sunt mai noi de 1-2 ani. În plus în jur de 60% din mașinile afișate pe acest site sunt mai noi de 6 luni.
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Experienta noastra a fost foarte placuta. Am avut deosebita placere sa primesc un Fiat 500 in loc de Fiat Panda si am fost foarte bucuroasa.
CHRISTINE R.
Aug. 24 2017
Paris, Franta (Charles de Gaulle Airport)
Pretul a fost uimitor, la fel si masina. Am returnat-o putin mai tarziu decat trebuia dar nu am fost taxati cu o zi in plus. Nu am avut probleme si recomandam cu caldura.
MARIA J.
Dec. 15 2016
Madrid, Spania (Aeroportul Barajas)
Am putut sa returnam masina la ora planificata (3 dimineata) fara probleme. Staff-ul a fost politicos si dornic sa ajute.
MARK L.
Sep. 01 2017
Munchen, Germania
 

Vrei sa inchiriezi o masina din Targoviste?

Scanam automat sute de siteuri de inchirieri auto din Targoviste? Comparam constant preturile si conditiile pentru a oferi cele mai bune tarife. Parteneriatele noastre strategice si contractele negociate cu furnizori de renume din aeroport Targoviste, ne permit sa avem mereu cel mai competitiv pret.

inchirieri auto targoviste

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te provocam sa ne contactezi pentru ca suntem increzatori ca o vom bate oricand.

Stiati despre Targoviste ca...

 • In urma unor sapaturi care au fost facute pe teritoriul orasului, s-a constatat ca regiunea era locuita inca din neolitic.
 • Orasul a fost mentionat pentru prima data in anul 1396 de catre cruciatul bavarez Johann Schiltberger.
 • A fost prima capitala a Tarii Romanesti in timpul lui Mircea cel Batran.
 • A fost construit primul drum comercial care face legatura intre Brasov si Braila, ceea ce a permis dezvoltarea orasului Targoviste.
 • In perioada lui Vlad Tepes a fost construit Turnul Chindiei.
 • Targul medieval a fost format peste niste asezari din secolele II-V si din secolele VIII-X.
 • In Evul Mediu a primit recunoastere europeana ca targ.
 • Prima culegere de legi a fost depre privilegiile vamale si drepturile de care beneficiau in tara targovistenii locali.
 • In Targoviste s-a aflat primul mester tipograf din Tara Romaneasca.
 • Orasul reprezinta o dovada ca romanii au luptat cu vitejie inca din anul 1369, dupa cum mentioneaza cronica turcului Ioan Kukullo.

Targoviste este municipiul judetului Dambovita, in regiunea Muntenia, Romania si este format din localitatile Targoviste si Priseanca. Puteti inchiria o masina direct din Targoviste sau mai aproape din Ploiesti, un centru regional important. Este un oras care merita sa fie vizitat datorita atractiilor istorice. Cateva dintre ele ar fi Turnul Chindiei, Biserica Domneasca Mare, ambele situate in Complexul Muzeal Curtea Domneasca, Manastirea Stelea, construita pe la mijlocul anilor 1600.

Pe langa aceste, Targoviste are si o gradina zoologica si un parc, Parcul Chindia. Orasul se afla la 80 kilometri sud-est de capitala.

Prin Targoviste trec trei drumuri nationale, DN71, DN72 si DN72A, si numeroase alte drumuri judetene. Aveti oportinutatea de a inchiria o masina in Targoviste la cele mai mici preturi de pe piata.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car