rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Brasov - Gara CFR; ?>
masina din Brasov - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Brasov ca...

 • Brasov a fost infiintat in anul 1211 de catre Cavalerii Teutoni ai apare sub numele actual in documente din anul 1251.
 • In Brasov a fost infiintata prima fabrica de hartie din Romania.
 • Dupa un incendiu teribil, au fost interzise constructiile din lemn, fapt carui ii datoram aspectul de azi al orasului.
 • Pentru 10 ani in timpul perioadei comuniste, s-a numit "orasul Stalin".
 • Brasov are o retea de tuneluri secrete care a fost creata in Epoca Medievala.
 • In Brasov s-au batut multe recorduri mondiale, printre care cea mai lunga scrisoare pentru Mos Craciun, de o lungime de 4233.8 metri.
 • In brasov veti gasi cea mai stramta strada din Europa, Strada Sforii.
 • Biserica Neagra este cea mai mare biserica gotica din Transilvania.
 • In Brasov obisnuiau sa fie judecate vrajotoare cu pedepse fizice pe Stalpul infamiei din Piata Sfatului, care nu mai exista azi.
 • Printre bancile de lemn din aleea de sub Tampa se afla o banca mica din piatra despre care se spune ca a cazut de la inaltime peste doi amanti care stateau imbratisati in acel loc si exista documente despre o fata care a fost omorata de banca, numita Ana Maria.

Brasov este un oras din regiunea Transilvania, Romania, municipiul judetului cu acelasi nume si este format din Brasov si Poiana Brasov. La mica apropiere se gasesc Aeroportul Otopeni, si orasele Brasov si Brasov si Ramnicu Valcea.

Este un centru economic, cultural si sportiv datorita pozitiei geografice favorabile. Este un oras care se remarca prin arhitectura unica si speciala si care este vizitat an de an de multi turisti datorita atractiilor inedite, de la centrul medieval al orasului, la micile detalii din arhitectura pe care, daca nu sunteti atetni, nu le veti vedea.

Va puteti plimba pe strazile istorice ale orasului pentru a simti toata experienta pe care o ofera Brasov. Biserica Neagra, Poarta Ecaterinei, Turunul Alb si Turnul Negru din Brasov sunt putinele dintre multele atractii pe care le ofera Brasov. Este unul dintre cele mai linistite orase din Romania.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car