rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Sibiu - Gara CFR; ?>
masina din Sibiu - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Sibiu ca...

 • Sibiu are o istorie de aproape 900 de ani.
 • A fost capitala Transilvaniei intre 1692 - 1791 si 1850-1867.
 • Prima carte in limba romana a fost tiparita la Sibiu.
 • Primul ceas cu turn din Romania a fost creat la Sibiu si functioneaza si in prezent.
 • In Sibiu au fost construite prima biblioteca, prima cladire de teatru, primul muzeu, prima gradina zoologica, primul cinematograf in aer liber din Romania si multe altele.
 • Paltinis, prima statiune montana din tara a fost legata de Sibiu in 1902.
 • Centrul istoric al orasului reprezinta cel mai mare ansamblu medieval din Romania, pastrand inca cladiri si ruine din acea vreme.
 • Langa Sibiu, in Dumbrava Sibiului, se afla al doilea cel mai mare muzeu in aer liber din lume, Complexul National Muzeal Astra.
 • Sibiu este o capitala europeana de cultura, avand in fiecare an peste 2.000 de evenimente.
 • Sibiu se afla pe listele internationale Cele mai idilice locuri de vizitat si Cele mai fermecatoare din Europa pe care trebuie sa le vizitezi.

Sibiul este un oras situat in judetul cu acelasi nume din Romania si aproape de orase precum Valcea sau Brasov. Este foarte important din punct de vedere cultural si economic. Sibiu este cel mai cunoscut oras turistic din tara.

La doar 37 kilometri se afla statiunea montana Paltinis, situata la cea mai inalta altitudine din Romania. Orasul dispune de 5 centre culturale, 2 teatre, 10 muzee si o filarmonica, fiind un centru cultural european si Capitala Culturala a Romaniei.

An de an, oameni din diferite tari se intalnesc in Sibiu pentru a participa la evenimentele anuale care le-au cucerit inimile si continua sa atraga oameni in fiecare an. Aeroportul International Sibiu a fost inaugurat in anul 1943 pentru curse nationale, devenind international in 1992 si modernizat in perioada 2006-2008 - el are curse regulate si catre Aeroportul Otopeni din Bucuresti.

Puteti inchiria o masina din Sibiu pentru a vizita orasul sau pentru a va deplasa de la aeroport sau gara.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car