rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Pitesti - Gara CFR; ?>
masina din Pitesti - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Pitesti ca...

 • Urme ale existentei omului in aceasta zona au fost gasite in Pitesti si dateaza din paleolitic.
 • In perioada daco-romana, teritoriul Pitesti a facut parte din regiunea Moesia Inferior, iar mai tarziu Dacia Malvensis, gasindu-se fragmente de arhitectura, ceramica si monede.
 • Numele orasului apare in documente unde Mircea cel Batrar numeste zona fiind a Pitestilor.
 • A devenit resedinta judetului Arges in seculul al XIX-lea.
 • Prima autostrada din Romania face legatura intre Pitesti si Bucuresti.
 • Simbolul orasului este laleaua, care se gaseste si pe stema orasului.
 • Festivalul ''Simfonia Lalelelor'' are loc in fiecare an, iar centrul orasului este plin de flori si oameni in acea perioada.
 • Prima echipa care a invins-o pe echipa Real Madrid este din Pitesti, FC Arges.
 • Pitesti este centrul industriei de autoturisme in tara.
 • Este unul dintre cele mai industrializate orase ale Romaniei.

Pitesti este municipiul judetului Arges si este situat in Podisul Getic. Este un oras care este legat de capitala prin autostrada, ceea ce face conexiunea intre cele doua foarte usoara. Cu toate ca nu pare, are multe atractii care il fac un oras care merita sa fie vizitat cel putin o data in viata.

Printre acestea se numara Galeria de Arta "Rudolf Schweitzer Cumpana", Fantana Muzicala, Biserica Domneasca unde puteti admira arhitectura lui Constantin Serban, Muzeul Jedetean, Parcul Trivale, Gradina Zoologica, precum si Memorialul Inchisorii Pitesti.

Daca se intampla sa fiti prin zona sau sa doriti sa participati la festivalul Simfonia lalelelor, nu trebuie sa ratati sansa.

Avand legatura directa prin A1 cu capitala, este un oras prin care inevitabil ati trece sau in care veti ajunge. Aveti oportunitatea de a inchiria o masina care sa va foloseasca prin sau din Pitesti, la cele mai mici preturi din piata.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car