rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Ploiesti - Gara CFR; ?>
masina din Ploiesti - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Ploiesti ca...

 • Orasul era cunoscut drept Ploesti pana la instaurarea regimului comunist.
 • Ploiesti este situat la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord.
 • In 1857 a fost inaugurata la Ploiesti prima rafinarie de petrol din lume, denumita Fabrica de gaz.
 • In perioada interbelica, Ploiesti a devenit orasul lui Ce bem, deoarece exista 119 carciumi, iar expresia era folosita de ploiesteni in locul salutului.
 • In 1943, Ploiesti devine cunoscut drept Cimitirul bombardierilor dupa ce are loc primul atac american aerian asupra facilitatilor petroliere din oras, atac care nu a avut succes.
 • In 1963, Ploiesti devine singurul oras din Romania care are propria simfonie, Simfonia ploiesteana, compusa de muzicianul Paul Constantinescu.
 • Muzeul Prahovei are la etaj obiecte de arta, iar la parter are un bar.
 • Ploiesti gazduieste Muzeul Petrolului, care este singurul de acest fel din Romania, si unul dintre putinele din Europa.
 • Este sigurul oras din tara care are sapte gari.
 • Personalitati precum I. L. Caragiale si Nichita Stanescu au fost ploiesteni.

Ploiestiul este un resedinta judetului Prahova si este situata la 60 kilometri de Bucuresti, in centrul regiunii Muntenia. Este unul dintre cele mai importante orase ale tarii si se afla intre doua rauri mari ale Romaniei, Prahova si Teleajenul.

Cu toate ca nu pare, Ploiesti este un oras care merita vizitat, datorita numeroaselor muzee unice, precum Muzeul Petrolului si Muzeul Ceasului. In oras se afla Gradina Zoologica Bucov si Casa Memoriala Nichita Stanescu.

In Ploiesti veti gasi singurul hipodrom de trap din Romania, unde se organizeaza curse de cai. Ploiesti gazduieste Filarmonica Paul Constintanescu care este un eveniment anual care improspateaza scena culturala a orasului cu nume importante din isotria jazz-ului.

Primeste foarte multa atentie, deoarece este aproape de capitala si de Aeroportul International Otopeni - Henri Coanda.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car