rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo ; ?>
masina din
https://www.rentacar.ro?>
rentacar.ro https://www.rentacar.roAveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

 • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
 • Prețuri accesibile și transparente
 • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
 • Proces de rezervare fără plată.
 • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Vrei sa inchiriezi o masina?

Scanam automat preturile de inchiriere. Analizam constant clasele de masini libere si conditiile. Avem parteneriate si contracte negociate cu furnizori de renume.

Crezi ca ai gasit o oferta mai buna? Te rugam sa ne contactezi pentru ca dorim sa incercam sa va oferim mereu rate competitive.

Stiati despre Baneasa ca...

 • Inainte, aceasta zona era un sat care se numea Carstinesti.
 • Numele zonei vine de la sotia banului Stefan Vacarescu si mama poetului Ienachita Vacarescu, cunoscuta drept baneasa Ecaterina Vacarescu, care a si detinut satul din 1761.
 • Satul a devenit comuna in perioada interbelica.
 • Localnicii comunei Carstinesti se ocupau cu prepararea de lapte si branzeturi, care erau foarte cautate in Bucuresti.
 • Regele Carol I a primit cheia orasului Baneasa in 1866.
 • Al doilea cel mai mare aeroport din Romania este Aeroportul Baneasa Aurel Vlaicu, cunoscut anterior ca Aeroportul Baneasa.
 • Louis Bleriot a efectuat primele zboruri pe terenul hipodromului privat din Baneasa in 1909.
 • Aeroportul a fost infiintat pentru avioanele civile.
 • Prima companie de transport aerian din lume pentru pasageri, mafra si posta a fost infiintata in Baneasa.
 • Pe Aeroportul Baneasa au aterizat de-a lungul anilor numeroase personalitati, precum Madonna si Papa Ioan Paul al II-lea.

Baneasa este un cartier situat in nordul capitalei. Este situat langa lacul cu acelasi nume, la circa 8 kilometri distanta de Aeroport Otopeni in nordul orasului Bucuresti. De aici puteti inchiria o masina alaturi de zeci de furnizori. O atractie principala in acest cartier este Padurea Baneasa, din Aleea Privighetorilor, unde puteti fi mai aproape de natura. Padurea va ofera acces la Gradina Zoologica si puteti gasi un restaurant, un spatiu pentru sporturi, loc pentru copii sau o zona unde va puteti plimba care este presarata cu alei si banci unde va puteti bucura de imprejurimi.

In acest cartier se afla Baneasa Shopping City, un complex comercial unde puteti gasi diferite magazine si unde puteti petrece timp cu cei dragi si zona ROMEXPO care este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii.

Este un cartier care primeste foarte multa atentie datorita accesibilitatii catre restul orasului.

plata masina din https://www.rentacar.ro

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car